Arròs negre

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de sipietes
  • 1 litre de brou de peix
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • 8 cues de llagostins
  • 400 g d'arròs bomba
  • Oli,sal i julivert trinxat

4 racions

Utensilis

paella

Elaboració

Dins d'una paella baixa, saltegem les sípies amb l'oli calent; quan sigui daurada, afegim els llagostins i després la ceba; a continuació el tomàquet i acabem de fer el sofregit incorporant
l'arròs.
A continuació, afegim la tinta,remenem bé i hi afegim el brou de peix molt calent.
Que bulli a foc fort uns 10 minuts i despeés acabemde coure i "assecar" uns 4/5 minuts al forn.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: