Pastís de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una terrina de formatge Philadelphia
  • Dos paquets de nata de cuina
  • Un sobre de gelatina de llimona
  • Un quart de litre d'aigua
  • De quatre a sis cullerades de sucre
  • Encenalls de xocolata
  • Galetes

6 racions

Elaboració

Escalfar l'aigua i desfer la gelatina.
Barrejar tots els ingredients amb la batedora.
Caramelitzar un motlle, posar la barreja en el motlle.
Posar les galetes en la part de dalt, i deixar a la nevera de 4 a 6 hores.
A l'hora de servir donar-li la volta en una safata o en un plat pla.
Adornar amb els encenalls de xocolata, o al gust.

20min


Recepta de cuina de Pastís de formatge
Pastís de formatge.
per Antonia Gallego Cortés

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: