Saltat de bolets amb esparrecs verds

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg de bolets variats
  • Carn trinxada
  • 12 espàrrecs verds
  • All i julivert
  • Oli de oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre blanc

4 racions

Utensilis

una paella

Elaboració

Feu boletas amb la carn i salteu-les en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Seguidament,afeixiu-hi els esparrecs,previament tallats a trossos i salteu-ho tot junt durant uns minuts. Quan estigui tot dauradet, retireu-ho de la paella i reserve-ho. A continuació, a la mateixa paella afeiguiu-hi una mica més d'oli i salteu els bolets,prèviament netejats i tallats a trossos. Quan estiguin rossos, torneu-hi a posar la carn i els espàrrecs, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts mès. Finalment, afeiguiu-hi l'all i julivert picat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2846 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: