Amanida de bacallà amb patates

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de patates petites.
  • 1/2 kg de bacallà esquinçat, dessalat del dia abans
  • Un plat pla d'enciam esmicat
  • Un plat de tomata trinxada a bocins
  • Un plat de pebrot trinxat a bocins
  • Un ou, per la mahonesa
  • Sal, oli i vinagre

4 racions

Utensilis

Un bol
Una olla

Elaboració

Començarem bullint les patates netes pero sense pelar, aproximadament duran 1/2 hora, sempre vigilant que no es coguin massa, cosa que sabrem punxant-les amb una forquilla. Un cop cuites, les deixarem arrofredar per poder-les pelar.
Amamirem a part la tomata,al gust (oli, sal, pebre i vinagre ), el pebrot i l'enciam.
Agafarem un bol i anirem fen capes, primer les patates tallades a rodanxes fines, després el bacallà, la tomata, l'enciam i el pebrot i així succesivament fins acabar tots els ingredients
Hi tirarem pel damunt el liquit resultant de les diferents amanides o fer una mahonesa que podem posar per damunt o cadascú al seu plat

1h

Notes

En aquesta amanida s'hi pot afegir molts tipus d'ingredients,ous durs, palets de cranc...
En el temps d'elaboració he comptat el temps de bollir les patates, ja que la resta esta llest en un quart d'hora.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: