Paella de conill

Ingredients

  • Un conill
  • Oli
  • Sal
  • 6 punyns de arros
  • Una seba grosa
  • Un all
  • Un tomaquet gros
  • Un pebrot vermell
  • Mig pebrot verd
  • Un litre de brou
  • Safrà

4 racions

Utensilis

una paella
una cullera de fusta

Elaboració

Fregir el conill
Fer el sofregit a la paella
Ficar l'arròs i arrossejar
Possar el conill, el sofregit i el brou
Deixar coure durant 20 minuts
Llest per servir

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: