Truita de patates

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 6 ous
  • 1 ceba
  • Oli i sal

4 racions

Utensilis

paella, plat fondo, plat pla, forquilla

Elaboració

Tallar les patates a quadrets petits junt amb la ceba
Posar la paella al foc amb l'oli i afegir les patates
Coure a foc lent
A part batre els ous
Quan les patates estan el punt tirar l'ou
Coure d'un costat, girar-la i coure-la de l'altre costat

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3886 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pereta diu:
una foto de la truita


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!