Fricandó estilo bulgaro

Ingredients

  • 6 filetes de lomo de cerdo
  • 2 latas de champiñones
  • 200 gr. de nata líquida
  • 100 gr. de queso mozzarella
  • 50 gr. harina

3 racions

Utensilis

una bandeja
una sartén

Elaboració

En una bandeja se pone una lata de champiñones
Encima de los champiñones se pone todo el lomo
Encima del lomo se pone la otra lata de champiñones
A parte calentamos en una sartén la nata y la harina
Se pone la nata y harina calientes encima del lomo con champiñones
Encima se pone el queso mozzarella
Se pone en el horno durante 40 minutos a 200º - 220º

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: