Sopa de fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig Kilo de Fredolics, una mica a ull,
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sèmola
  • 1Ceba
  • 2 0 3 Tomàquets ratllats natural. (depen del tamany).

4 racions

Utensilis

Una olla una mica fonda.

Elaboració

En una olla, sofregim la ceba amb el tòmaquet,afegim els fredolics, que hem netejan anteriorment, posem aigua o si teniu brou de peix millor, per fer el brou de peix (demaneu les espines o sobrants de la peixeteria), el feu bullir. Si veieu que us queda massa líquida hi afegiu sèmola de blat,ho deixeu bullir de 2 a 3 minuts,i finalment rectifiqueu de sal.
BON PRÒfit.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
Esta molt bona.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: