Conill amb tomaquet
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 cuixes de conill ,3 cebes,3 alls,6 tomaquets madurs,150cc de vi blanc dolç,sal pebre,oli
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli s'enrosseixen les cuixes.Quant estan enrrossides s'hi afegeis la ceba trinxadai quant està tranparent s'hi posen els alls i es cou tot lentament fins que esta ros s`hi posa el vi i es deixa reduir .S`hi posen els tomaquetspelats sense llavors i tallats a quadrets i se sofregeis a foc lent uns minuts se hi afrgeixuna llosada d'aigua i es deixa coure lentament fins que les cuixes estiguin tobes.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4012 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.