Conill amb tomaquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cuixes de conill ,3 cebes,3 alls,6 tomaquets madurs,150cc de vi blanc dolç,sal pebre,oli

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli s'enrosseixen les cuixes.Quant estan enrrossides s'hi afegeis la ceba trinxadai quant està tranparent s'hi posen els alls i es cou tot lentament fins que esta ros s`hi posa el vi i es deixa reduir .S`hi posen els tomaquetspelats sense llavors i tallats a quadrets i se sofregeis a foc lent uns minuts se hi afrgeixuna llosada d'aigua i es deixa coure lentament fins que les cuixes estiguin tobes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: