Muslos de pollo al vino

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cuatro patas de pollo una cebolla un vaso de vino sal dos cucharadas de aceite
  • Y pimienta blanca

4 racions

Utensilis

Cuchillo, cazuela, tabla de madera,y una cuchara de madera

Elaboració

se cogen las patas y se sacionan con la sal y la pimienta se pone una cazuela al fuego
con el aceite se pone n las patas y se doran por los dos lados se agrega el vino y la cebolla cortada en julianas y se deja cocer a fuego bajo durante veinte minutos

40min

Notes

recetas escrita por antonio baena espinosa


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

886 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Omnia CIJBellvitge diu:
vigilar que la cebolla no se queme espero que os guste

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: