Salsa a la mostassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1/2 got de vi ple de vinagre
  • Pebre blanc en pols
  • 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet
  • 1/2 got d'aigua ple d'oli
  • 1 pebrot vermell de llauna
  • Julivert
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En un bol s'aboca oli i vinagre junt amb mostassa, una mica de sal i un pessic de pebre, batent-ho bé durant 5 o 10 minuts fins que s'espessi, afegint a continuació la salsa de tomàquet i el pebrot net picat finament, igual que el julivert.
Es barreja tot bé i se serveis freda, sobretot amb peix o rostits.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: