Bacallà gratinat al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 Kg de bacallà estovat
  • 1 cullerada de margarina
  • 2 tomàquets madurs
  • 150 gr. De formatge ratllat
  • ¼ de l. De llet
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 1fulla de llaurer
  • ¾ l. D'aigua
  • Oli, sal.

4 racions

Utensilis

Paella
Ganivet per trinxar
Col·lador
Safata

Elaboració

1.Abans de començar a fer aquest plat, el bacallà ha d'estar ja dessalat.
2.Posarem una cassola amb aigua, el llorer, una mica de sal i el bacallà. Quan l'aigua estigui una mica calenta traurem el bacallà i deixarem que es refredi.
3.El bacallà ja fred, l'enfarinarem i el fregirem. Una vegada fregit el posarem dins d'una safata d'anar al forn.
4.A part, amb l'oli que ens ha quedat, fregirem les cebes i el tomàquet, tot tallat finet. Quan això estigui mig fregit, hi tirarem la margarina, la farina, i la llet, deixant que arrenqui el bull.
5.A continuació colarem aquesta salsa tirant-la per damunt del bacallà. També hi tirarem el pa ratllat i el formatge. Posarem la safata al forn perquè es gratini.
6.Sols ens resta portar-la a la taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: