Hummus

Ingredients

  • 1 pot de cigrons cuits de 250g
  • 3 culleres d'oli
  • 1 gra d'all
  • Sal i una cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada de crema de sèsam (tahin)
  • 1 iogurt (opcional)
  • Una mica de menta (opcional)

6 racions

Utensilis

Tur-mix o aparell per triturar

Elaboració

Pelem els alls i els tallem una mica,
pelem els cigrons,
afegim l'oli el suc de llimona la sal i la crema de sèsam.
Afegim el iogurt i la menta tallada ben petita.
Ho triturem tot amb el tur-mix.

10min

Notes

És presenta amb un raig d'oli al damunt i una branqueta de menta, acompanyada de bastonets de pa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: