Ous farcits de Vilagrassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Sàhara Occidental → L'urgell CATALUNYA
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 ous durs
  • 100g d'ametlla crua pelada i ratllada
  • 50g de sucre
  • 25g de farina
  • 50g de pa ratllat
  • 1ou cru
  • Oli per fregir
  • Una mica de ratafia de nous (opcional)

4 racions

Elaboració

Pelarem els ous durs i els partirem per la meitat en el sentit de la llargada
Ratllarem els rovells
Barrejarem els rovells, la pols d'ametlla i tres quartes parts del sucre, i si volem la ratafia.
En fen una pasta i omplirem els ous
Els passem per la farina, l'ou batut i el pa ratllat
Els freguirem, cal controlar la temperatura de l'oli, perquè el pa ratllat no se'ns cremi
Quan estiguin fregits, els empolvorarem amb la resta del sucre

30min

Notes

Recepta recopilada per Josep Lladonosa i Giró per la fira de l'ametlla de Vilagrassa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Carmen vives diu:
Provare aquesta recepta,he vist molts ous farcits pro aquests mai.
Som veínes de poble.
Josep Lladonosa Capell diu:
Em porten el record de la Festa Major, de petit. El padrí en feia.
Josep Lladonosa Capell diu:
Em porten el record de la Festa Major, de petit. El padrí en feia.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!