Ous farcits de Vilagrassa

Ingredients

  • 4 ous durs
  • 100g d'ametlla crua pelada i ratllada
  • 50g de sucre
  • 25g de farina
  • 50g de pa ratllat
  • 1ou cru
  • Oli per fregir
  • Una mica de ratafia de nous (opcional)

4 racions

Elaboració

Pelarem els ous durs i els partirem per la meitat en el sentit de la llargada
Ratllarem els rovells
Barrejarem els rovells, la pols d'ametlla i tres quartes parts del sucre, i si volem la ratafia.
En fen una pasta i omplirem els ous
Els passem per la farina, l'ou batut i el pa ratllat
Els freguirem, cal controlar la temperatura de l'oli, perquè el pa ratllat no se'ns cremi
Quan estiguin fregits, els empolvorarem amb la resta del sucre

30min

Notes

Recepta recopilada per Josep Lladonosa i Giró per la fira de l'ametlla de Vilagrassa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Carmen vives diu:
Provare aquesta recepta,he vist molts ous farcits pro aquests mai.
Som veínes de poble.
Josep Lladonosa Capell diu:
Em porten el record de la Festa Major, de petit. El padrí en feia.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: