Escaixada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Ingredients per 4 persones
- 200 gr de mongetes del ganxet cuites
- 200 gr de bacallà esqueixat sec .
- 1 pebrot verd i un de vermell
- 2 tomàquets d'amanir
- 1 ceba tendra
- Olives negres
- Ous de guatlla bullits
- Oli, vinagre, sal i pebre
4 racions
Elaboració
El bacallà esqueixat, dos dies abans el poseu amb aigua a la nevera i li cambieu l'aigua cada dia .
Talleu a dauets petits els pebrots, la ceba i els tomàquets i barregeu amb les mongetes i el bacallà esqueixat, es suca amb oli i vinagre i sal s'hi cal i per adornar els ous de guatlla i les olives negres.
Ben fresquet es un plat boníssim
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1983 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.