Escaixada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Ingredients per 4 persones
  • 200 gr de mongetes del ganxet cuites
  • 200 gr de bacallà esqueixat sec .
  • 1 pebrot verd i un de vermell
  • 2 tomàquets d'amanir
  • 1 ceba tendra
  • Olives negres
  • Ous de guatlla bullits
  • Oli, vinagre, sal i pebre

4 racions

Elaboració

El bacallà esqueixat, dos dies abans el poseu amb aigua a la nevera i li cambieu l'aigua cada dia .
Talleu a dauets petits els pebrots, la ceba i els tomàquets i barregeu amb les mongetes i el bacallà esqueixat, es suca amb oli i vinagre i sal s'hi cal i per adornar els ous de guatlla i les olives negres.
Ben fresquet es un plat boníssim

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: