Carpacció de fruites

Ingredients

  • Pinya
  • Mango
  • Kiwi
  • Sucre
  • Llimona
  • Licor de limoncello
  • Menta fresca

Utensilis

Un bon ganivet

Elaboració

Tallar les fruites molt i molt fines: pinya, mango i kiwi
Disposar-les en una bandeja rectangular allargada en el següent ordre: Pinya + mango + kiwi, mig sobreposats, en filera.
Preparar en un bol sucre al gust, un raig de llimo, licor de limoncello molt fresc i menta tallada.
Regar aquest darrer per tota la fruita.

15min

Notes

Postre fàcil, refrescant i saludable.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: