Xato de Vilanova

Ingredients

  • Una escarola gran
  • Una llauna de tonyina
  • 10 seitons en vinagre
  • 10 anxoves de l'escala
  • 150 grm de olives arbequines
  • 150 grm de olives negras
  • 150 grm de bacalla escaixat i desalat
  • 3 cullers del meu romesco multifuncio

5 racions

Elaboració

Rentem la escarola i em unas tisoras la fem petita ,la posem en un bol gran junt amb la tonyina esmicolada, el bacalla i el romesco , remenem una estona, seguidament o posem en una plata i afegim per sobre les olives els seitons i las anxovas, partidas o no ,a punt per servir

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: