Estrudel de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Kg de espinacs
  • 250 grm gambas (si poden ser de Vilanova i frescas millor)
  • 500 grm musclus
  • 500 grm sepia fresca
  • 1 ceba
  • 2 tomacas madurs
  • 1 pebrot verd ,dels italians
  • 2 grans de all
  • Una mica de safra natural
  • Dues fullas de pasta de full de la que es troban als supers
  • Una copeta de oporto em tofona negra
  • Un pols de pebra negra

Elaboració

Es posan els espinacs a fregir em una mica de oli ,es retiran i es fa un sofregit amb la ceba i el pebrot ,cuant estigui rosa si posan els alls picats i el safra, una vegada tot cuit es barreixa em els espinacs, els musclus es fan obrir al vapor i una mica del caldo es posa als espinacs, las gambas i la sepia a la planxa ,una vegada el peix cuit el fem a trocets i el afegim als espinacs em la copeta de oporto, o tornem al foc tot junt i o remenem be fins que quasi no quedi gens de liquid ,o rectifiquem de sal i pebra
Posem una fulla de pasta al fons de una plata de forn seguidament i posem tota la barreixa de espinacs i tapem em la altra fulla de pasta ,em una forquilla o segellem tot el vol ,o posem al forn calent a 180 º uns 30 minuts i voila ,que aprofiti
Recomano un vi del pla de Bages com ara Oller del Mas o si o voleu mes fi per el que diuen que em el peix a de ser vi blanc un Mireia de Pinord

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

562 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!