Calamars a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Madrid
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 uTbs de calamar
  • 1/2 kilo de farina de blat
  • 1/4 Litre de cervesa
  • S/c Sal
  • 1 Sifó
  • Farina d'arròs
  • 2 Litres oli per a fregir.

4 racions

Elaboració

1- Es tallar el tub dels calamars amb anelles.
2- Es renten i es posen a escorrer
3- Es mescla la cervesa, la farina, la sal i el sifó que entri.
4- Es mescla fins fer una pomada amb la pasta.
5- Es sala les anelles.
6- Es passen per la farina d'arròs.
7- Es passen per la pasta preparada.
8- Es freigeixen a l'oli molt calent fins que es dorin.
9- Per emplatar es poden acompanyar amb diferents salses.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!