Calamars farcits de llonganissa

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 calamars d'un pam aproximadament
  • Ceba o porro 250 gr. de llonganissa
  • Un ou
  • Pa ratllat
  • Oli sal
  • Moscatell

4 racions

Elaboració

Traurem la llonganissa del budell, hi afegirem l'ou i ho lligarem amb el pa torrat junt amb les potes i les ales dels calamars tallat petitet.
Farcirem els calamars procurant no embotir-los massa perquè al coure'ls la pasta creix.
Després en una cassola i posarem un raig d'oli, tallarem la ceba o el porro com per sofregir (farem un bon llit) i afegirem els calamars, una mica de sal i ho posarem al foc moderat, a mitja cocció i tirarem un raig de moscatell, ho courem de 20 a 30 minuts.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!