Beguda refrescant de verdures

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomaques, pebrots un gra d'all, sucre, sal i vinagre

4 racions

Utensilis

Un pot per utilizar el multi-bat, i un recipient gran per ser receptor.

Elaboració

Es prepara mig quilo de pebrots verds, se'ls troceja, treient el mànec i les llavors. Se'ls renta i es trituren a consciència en un recipient, en també mig litre d'aigua.
Es continua tallant a trossos mig quilo de tomaques madures, on també se li afegeix mig litre d'aigua i un gra d'all, prèviament havent-li tret l'ull i es tritura tot, passant-lo després per un colador metàl·lic, per separar totes les llavors i la resta de pella-ranca no triturada.
Es tira tot al recipient que hi tenim el caldo de pebrot.
Continuem amb l'aparell triturador posant en el recipient amb mig litre d'aigua i on hi posem uns 200 grams de pa torrat si volem fer beguda, o uns 300, si ho preferim utilitzar com a sopa.
Tot posat a l'olla gran que hi posarem unes dues cullerades soperes de sucre , el punt de sal al nostre gust i un got de vinagre ( més o menys, uns 100 c/c, i com a orientació, que també seran al punt del vostre gust).
Tot ben remogut a l'olla gran amb l'aparell i a punt per servir. Si es vol com a sopa, no posar-hi vinagre, calentar i si es vol com a beguda refrescant, posar-lo en la nevera. Bon profit.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: