Llom de vedella al roquefort

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de vedella
  • 4 patates mitjanes
  • Mantega
  • Formatge rocafort
  • Oli sal i pebre

4 racions

Utensilis

un caço
una paella

Elaboració

Posa al bany maria, mantega i rocafort, no mol calent, uns 60º. Desfer-lo removent fins a obtenir una crema. Coure les quatre patates amb la pell, escórrer i pelar-les i tallar-les a rodanxes. Salpebrar-les i saltejar-les en oli calent. Untar els lloms amb l'oli i fregir-les en una paella molt calenta durant 8 o 9 minuts, salar i donar la volta a mitat de cocció. Afegir la salsa rocafort i mantenir al foc durant 1 o 2 minuts. Per servir posar sal i pebre sobre la carn amb salsa, a gust del consumidor.

12min


Recepta de cuina de Llom de vedella al roquefort
Llom de vadella al rocafor
per Victori Llaurado

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: