Patates a la crema

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 1 pizca d'all
  • 1 llimona
  • 1 ou
  • 1 cullarada de farina
  • 1 cullarada d'herbes

4 racions

Utensilis

gavinet,exprimidora

Elaboració

Pela les patates i tallales en rodajes gosses. Pela i pica el dent d'all.
Calenta l'oli en una cassola, afegeix la farina i esparceix durant uns minuts.Afageix les patates i ofegueles durant uns minuts.
Posa l'aigua a la cazola fins cobrir la mitat de les patates, afegeix el dent d'all, part del julivert picat

20min


Recepta de cuina de Patates a la crema

Patates a la crema

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Es una recepta mot adequada per l'hivern.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: