Pastes de te de xocolata

Ingredients

  • 200 grams de farina
  • 100 grams de sucre
  • 100 grams de mantega
  • 1 ou
  • 1 cullerada de sucre avainillat
  • gotes de llimona o essència de llimona
  • 100 grams de xocolata negra fondant
  • 50 grams de xocolata blanca fondant

4 racions

Elaboració

Fonem la mantega al microones, incorporem el sucre i l'ou. Batem una mica, afegim les gotes de llimona (també es por utilitzar essència de llimona), el sucre avainillat i, finalment, la farina.
Ho barragem tot amb les varetes i guardem la pasta a la nevera fins que s'endureixi.
Amb una cullera agafem un tros de massa i fem una bola, i l'aixafem amb la mà sobre la safata folrada de paper de forn.
Posem les pastes al forn preescalfat a 180 graus, durant 8 o 10 minuts, o fins que veiem que estan fetes.
Desfem les xocolates fondant, cada una en un pot al bany maria (o al microones) i les mantenim en un lloc temperat perquè no es solidifiquin.
Traiem les pastes del forn i les deixem refredar. Després els donarem un bany de cobertura de xocolata negra. Un cop s'hagi refredat la xocolata negra, donem un toc de color amb la xocolata blanca.
Finalment, deixarem refredar abans de menjar.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: