Coca de xocolata al Cointreau

Ingredients

  • 175 g de sucre
  • 175 g de mantega
  • 3 ous
  • 175 g de farina
  • 1/2 sobre de llevat
  • 3 cullerades grans de cacau en pols (sense sucre)
  • 2 cullerades de Cointreau
  • 3 cullerades grans de suc de taronja natural

6 racions

Elaboració

Posarem mantega al motlle.
Batrem el sucre amb la mantega i afegim el Cointreau i el suc de taronja.
Ho barregem tot molt bé. Llavors incorporem la farina barrejada amb el llevat i el cacau.
Continuem barrejant amb una batedora perquè no quedi cap grumoll.
Aboquem la massa al motlle i la posem al forn precalentat a 170 ó 180 graus, durant 30 minuts.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ?
i junt amb les clares , o per separat
Grácies


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: