Coca de sempre amb xocolata i anous

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 iogurt natural
  • 1 mesura de iogurt d’oli d’oliva suau
  • 2 mesures de iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt de cacau en pols
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 grapat abundant de nous pelades

6 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 180ºC (amb l’escalfor de baix).
Pintem un motlle amb mantega, empolvorar-lo amb la farina justa que s’enganxi a la mantega, i espolsar la resta (no cal si el motlle és de silicona).
Trossegem les anous, però no gaire petites, que s’hi trobin.
Dins d’un bol, aboquem el iogurt natural. Rentem i eixugem bé l’envàs, perquè després ens servirà de mesura.
Afegim primer al iogurt els ingredients secs: la farina, el cacau i el sucre, i finalment l’oli. Després incorporem els ous i el llevat.
Ho barregem tot amb la batedora elèctrica fins a aconseguir una massa sense grumolls. Per acabar, hi afegim les anous trossejades.
Aboquem la massa al motlle que ja teníem preparat i coem la massa al forn, ja calent, durant uns 35 o 45 minuts.
Per comprovar la cocció, punxem la massa amb un escuradents i quan surti net, voldrà dir que la coca ja està llesta, però el forn no s’ha d’obrir fins que hagin passat 35 minuts de cocció, per evitar que la coca s’abaixi.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: