Fricando de ternera

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Filetes de redondo de ternera
  • 1 ½ kg. De tomate
  • 10 champiñoñes
  • Harina
  • Aceite
  • Sal
  • Orègano
  • Tomillo
  • Pimienta

4 racions

Utensilis

sartèn
cazuela

Elaboració

Una vez extendidos los filetes los espolvoreamos con sal, pimienta, orégano y tomillo. A continuación los pasamos por harina y los freímos en una sartén a fuego fuerte. Pasamos los filetes a una cazuela. En la misma sartén hacemos un sofrito con la cebolla picada muy fina y los tomates maduros. Lo tendremos en la sartén 8 y 10 minutos. Transcurrido este tiempo añadimos este sofrito a la cazuela con los filetes y agregamos los champiñones limpios y fileteados. Dejemos cocer todo a fuego lente para que reduzca el caldo y la carne quede tierna.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: