Donuts casolans

Ingredients

  • 500g farina
  • 100g sucre
  • 70g de mantega
  • Una mica de sal
  • Ralladura de una llimona
  • Llevat de pa
  • 2 ous
  • Llet

6 racions

Utensilis

Una paella

Elaboració

En un vol, barrejem bé els ingredients a l'ordre anterior, després deixem reposar la massa durant una hora o fins que la massa estigui fermentada.
Espolvorem la farina sobre una superficie plana estirem la masa i fem forma de doduts amb un got gran i el forat amb un altre més petit fregerem els donuts fins a conseguir un color daurat escurrem bé els donuts i al final decorem els donuts amb sucre glacé.

1h 40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: