Crema vichyssoise

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 puerros
  • 1 cebolleta
  • 300gr. De nata
  • 50gr. De patata nueva
  • 50gr. De mantequilla
  • 1 l. de caldo de gallina
  • Perejil
  • Sal
  • Pimienta blanca

4 racions

Utensilis

6 puerros
1 cebolleta
300gr. De nata
50gr. De patata nueva

50gr. De mantequilla
1 l. de caldo de gallina
perejil
sal
pimienta blanca

Elaboració

En un recipiente,donde ya estarán el caldo y la nata, ponemos a cocer la parte blanca del puerro,la patata la mantequilla y la cebolleta. Salpimentamos y, al cabo de una media hora, cuando este hecho, lo pasamos todo por la batidora. Se puede servir frío, espolvoreado con un poco de perejil.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: