Cirvia amb patates i espinacs al forn

Ingredients

  • 600 grams de cirvia tallada a filets
  • tres patatas mitjanas
  • un manat d'espinacs
  • dos tomàquets
  • una cullerada de panses
  • una cullerada de pinyons
  • Oli d'oliva verge
  • sal
  • pebre
  • un got d'aigua

4 racions

Elaboració

Talleu les patates en rodanxes fines i disposeu-les en una plata.
Salpebreules i ruixeu-les amb un bon rajolí d'oli un got d'aigua.
Enforneu-les al forn a 180º duran 15 minuts.
Netegeu i piqueu els espinacs, salteu-los en una mica d'oli i saleu-los.
Col·loqueu-los a sobre de les patates.
Disposeu els filets de cirvia prèviament sobre els espinacs i enforneu-ho cinc minuts més.
Salteu el tomàquet pelat i tallat a daus, els pinyons i les panses.
Al servir, repartiu aquest sofregit sobre el pix.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: