Barquetes d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País valencià
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Terrina de caviar
  • 4 Alvocats
  • 2 ous durs
  • 50 gr d'olives sense os
  • 150 gr de tonyina
  • 150 gr de maionesa
  • 1 Lletuga
  • 6 tomaques “cherry“
  • Oli i sal.

4 racions

Elaboració

Partir els alvocats per la meitat i retirar l'os. Extraure amb molt de compte la polpa, que es talla a daus i s'arruixa amb unes gotes de llima, reservar les corfes buides per fer les barquetes.
Trossejar les olives, els ous durs i la tonyina, abocar una cullerada d'oli i una poca de sal, mesclar la polpa dels alvocats i la resta d'ingredients amb la salsa maionesa i farcir les corfes dels alvocats amb aquesta mescla.
Cobrir les barquetes amb el caviar i servir-les en una font amb base de fulles de lletuga trinxada a julianna i adornar amb les tomaquetes “cherry“

40min

Notes

Cal escudellar-los amb una base de fulles d'ensiam de qualsevol tipus, si son vaiats molt millor i més vistós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josep dolç i martinez diu:
És una tapa molt nutritiva i refescant, adequada per a l'estació que hi estem.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: