Financieros de chocolate a la maria

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150g (6 barritas de chocolate Nestlé postres,140g de claras de huevo,140g de azucar, 135g de mantequilla, 60g de almendras molidas, 50g de harina, 10g de cacao en polvo,1 cucharada de lavadura.1 pellizco de sal Maldon, unos gramitos de "maria"si teneis claro. JE, JE, JE.

2 racions

Utensilis

Moldes, boquilla fina y utensilios avituales.

Elaboració

Mezclar la harina con el azucar,las almendras, la levadura,el cacao y la sal.Añadir las claras,ligeramente templadas, e incorporlas poco a poco. Fundir la mantequilla y añadirla a la preparación anterior junto con la "maria".Dejar enfriar en el frigorifico durante una hora.
Rellenar los moldes y cocerlos en el horno, previamente calentados a 200ºC , durante 20 minutos.Fundir el chocolate troceado al baño maria,(de aqui viene lo de la "maria"),o en el microondas, dejar que espese un poco y rellenar uma manga con boquilla fina.
Cubrirlos financieros con um cordon de chocolate y dejar reposar que solidifique.
Puede decorarse con laminas de chocolate con leche.

30min

Notes

Despues de ingerir y saborear "buen viaje". Je, je, je, y je.

Per


Recepta de cuina de Financieros de chocolate a la maria

Financieros de chocolate ala maria

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1692 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: