Flan de limón y canela

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3yemas de huevo
  • 2 vasos de leche
  • 2 cucharadas
  • 1 ramita de canela
  • La ralladura de un limón.

7 racions

Elaboració

1.-en un cazo se pone a calentar la leche y,sin que llegue a hervir,se añade 2 cucharadas de azúcar,la ralladura de un limón y la canela. se deja unos 5 minutos al fuego y se retira para que emulsione.
2.-se baten las yemas del huevo y,cuando la leche esté tibia,e incorporan la ralladura de limón al cazo,evitando que se cuajen.
3.-se prepara un caramelo derritiendo azúcar en otro cazo cuando esté derritido cubre con él interior de las flaneras y,en cuanto haya caramelizado se pone en los moldes con la crema
reservada.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: