Flan de limón y canela

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3yemas de huevo
  • 2 vasos de leche
  • 2 cucharadas
  • 1 ramita de canela
  • La ralladura de un limón.

7 racions

Elaboració

1.-en un cazo se pone a calentar la leche y,sin que llegue a hervir,se añade 2 cucharadas de azúcar,la ralladura de un limón y la canela. se deja unos 5 minutos al fuego y se retira para que emulsione.
2.-se baten las yemas del huevo y,cuando la leche esté tibia,e incorporan la ralladura de limón al cazo,evitando que se cuajen.
3.-se prepara un caramelo derritiendo azúcar en otro cazo cuando esté derritido cubre con él interior de las flaneras y,en cuanto haya caramelizado se pone en los moldes con la crema
reservada.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: