Arreboçat de coliflor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 coliflor
  • sal
  • 1 ou
  • 1/2 dl.D'aigua
  • 1/2 dl.de cervesa
  • 75 g de farina.

1 racions

Elaboració

1. rentar la coliflor,i separa les branques.Cou-les amb molta aigua amb sal.Escorre molt be i
guarda.
2.Per preparar l'arreboça separa la clara del rovell, barreja el rovell amb la farina i dissoldre amb l'aigua i la cervesa.afegir la clara muntada apunt de nata i barreja.
3.Deixar reposar 30 minuts.
4.Passar les branques de coliflor per l'arrebossat i fregir-les amb l'oli calent. Escórrer
posant-ho damunt de paper de cuina.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: