Pollastre amb avellanes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un pollastre
  • Un pot de tomaca fregida
  • Vi blanc
  • Mitja dotzena d'ous
  • Avellanes torrades
  • Oli i sal.

4 racions

Elaboració

Posem la tomaca al foc i quan està calenta hi afegim les avellanes torrades i picades.
Batem els ous i els tirem per damunt del pollastre ja salat i amb l'oli per donar gust el posem durant un quart d'hora al forn. A mig coure hi tirem una mica de vi blanc.
Quan ja és cuit hi ajuntem la salsa feta amb la tomaca i les avellanes picades i ja ho podem servir a taula.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: