Albergínies d'almagro

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → La Mancha
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 o 3 quilos d'Albergínies
  • 2 Cullerades de Comins
  • 1 Cap d'Alls
  • 1 Cullerada de Pebre vermell dolç (si es vol, es pot posar meitat picant)
  • Pebrots Rostits i Pelats Vermells
  • Sal
  • Vinagre
  • Oli
  • Pals de Comins

5 racions

Elaboració

Netejar les albergínies, tallar-li la barba i la tija (deixant prou per poder-lo agafar i una mica mes) i rentar.
En una cassola amb aigua coure poc temps, només un bull, millor una mica dures que toves.
Treure-les i tirar-les en aigua freda, per evitar que continuïn coent.
Fer un tall vertical a la panxa de l'albergínia, no molt profund, ficar un tros de pebrot en cada albergínia i punxar amb un pal de fonoll travessant l'albergínia.
Posar les albergínies en una orsa de fang o cassola, picar el comí i l'all al morter o morter i tirar en un font amb el pebrot, la sal a gust i el vinagre (un chorreo) i fer una mica d'aigua per dissoldre sal.
Tirar tot sobre les albergínies i afegir aigua cobrint-tirar oli cru d'oliva per sobre.
Deixar sense tapar o només un drap i als 4 dies mes o menys es poden menjar.
També es poden envasar en tarros.De acompanyament en els àpats

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Artigas diu:
Em sembla una manera molt interessant de preparar les albergínies, però no acabo d'entendre això dels pals, a Ingredents diu pals de comins i a la Elaboració diu pals de fonoll. Pots aclarir-m'ho, si us plau. Si són pals de fonoll, què vols dir exactament? Són les tiges que tenen flors? Gràcies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: