Albergínies arrebossades a l'andalusa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis albergínies de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Tres ous batuts
- Sal
- Farina
- Dos alls pelats sense el cor
- Julivert picolat (quatre cullerades)
6 racions
Utensilis
Una safata metàl·lica plana amb paper de cuina
Una safata rectangular de porcellana
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Un atuell de plàstic pla
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una mandolina
Un ratllador fi
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre esclatem tres ous, i els remenem amb el batedor de varetes, i tot seguit hi afegim: un polsim de sal, els alls ratllats i el julivert picolat, ho remenem una mica i ho reservem.
Seguidament, amb una mandolina tallem les albergínies a lo llarg en tires amples i tot seguit les tallem en dues meitats a lo ample, les salem, les passem per farina i les passem per l'ou batut, i les fregim en una paella fonda amb oli d'oliva, i a mida que veiem que ja estan daurades, les anem posant en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i tot seguit ja les podrem ficar a la safata de porcellana, i ja les tindrem llestes per fer l'aperitiu, o fer-les servir com a guarnició.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, tant ens pot servir com a guarnició, com per fer l'aperitiu.
Aquesta recepta, també la podem fer amb carbassons en comptes d'albergínies.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4405 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.