Arroz amb butifarra i ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

Per 4 persones:

  • 400 gr arroz rodo
  • 2 botifarres crues
  • 300 gr costella porc
  • 30 gr ceps secs
  • 1 lts caldo pollastre
  • 1 ceva
  • 1 pebrot vert
  • 1 dent all
  • 1 tomaquet madur
  • Sal,pebre

4 racions

Utensilis

Caçola

Elaboració

en una caçola fregim amb una mica d'oli, les botifarres a troçets, la costella petita, reservem.
posem els bolets amb 100 gr d'aigua en remull,al menys 2 hores.
fem un sofregti amb el all, la ceva, el pebrot i finalment la tomaca. ha de quedar molt fregit.Afegim els bolets i la carn que teniem reservat.
afegim l'arroz, i el caldo, cuinem 20 minuts i ja esta.

40min


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les receptes són en català, hauria de ser "Arròs amb botifarra i ceps".
Una abraada!!
Eduard Lluis Palaus diu:
Volia dir, abraçada! ;)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!