Espaguetis a la carbonara

Ingredients

  • Aigua
  • Dos gotes de oli
  • Una mi queta de sal
  • Dos paquets de espaguetis
  • Un paquet de beicon
  • Dos pots de nata

4 racions

Elaboració

Primer posem el aigua a la cassola, li posem una mi queta de sal
i oli.
En caba't li posem els espaguetis, i lo deixem entre 8 min i 10 min
enherbin, m'entres estan fem el beicon, per desprès posar-lo junt amb
el espaguetis.
En caba't dels 8-10 min, quan el espaguetis estan fets, el tirem al colador,
per separa els espaguetis amb el aigua.
Una vegada fet això, quan el espaguetis i el beicon estan fets, el posem
tot a la cassola.
Desprès posem la nata junt amb el beicon i el espaguetis, lo calentes
2-3 min, perquè així la nata estigues calenta.
En caba't lla finalitzem la preparació de aquest plat.

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1726 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Cristian Doncel diu:
ostias esta molt be noi

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: