Carabiners en ketafi de salsa de foie

Ingredients

  • 8 Carrabiners
  • 100g de pasta de katafi
  • Oli verge extra
  • Sal
  • Julivert
  • Per a la salsa de foie
  • 300g de foie
  • 2 rovells d'ou
  • Vinagre de Xerès
  • Oli de gira-sol
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

1.Talla el foie a rodanxes i doral en una paella sense gens d'oli.
2.Quan aquest daurat introdueix en un colador i Mujal amb l'ajuda d'un gos fins a extreure tot el seu suc.
3.Agrega un rajolí d'oli de gira-sol perquè no s'endureixi, un raig de vinagre de Xerès i les 2 rovells d'ou ben batudes. Sal pebre, barreja bé i reserva.
4.Sa zona els carrabiners i embolicats en la pasta de kataifi. Fregir en una paella en abundant oli calien te. Escorrega sobre el paper absorbent.
5.Servir la salsa de foie al fons del plat soper col·loca enmig dels carrabiners. Decora amb una branqueta de julivert i serveix-lo.

Notes

Cal tenir cura de no confondre's amb l'oli perquè hi ha 2 tipus d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: