Paella espanyola

Ingredients

  • 600 grans d'arròs
  • ½ de pollo trocejat
  • 2 carxofes
  • 2 pebrots rojos mitjans
  • 2 tomàquets madurs
  • Pebrot mòlts
  • Un dent d'all
  • Julivert
  • 1 bri de safrà
  • Oli d'oliva (¼ de litre)
  • ½ llimona
  • Branquetes de romaní i farigola
  • Sal

4-6 racions

Utensilis

1 caçola gran.
2 caçoles mitjanes.
1 cullera per remenar l'arròs

Elaboració

1.Es fregeix el pollastre amb oli. Una vegada fregit es possa a bullir amb 8 gots d'aigua.
2.Es sofreixen les carxofes i el pebrot, es separen a part per altra costat i es sofreixen el tomàquet i l'all
3.Es tira l'arròs i se li don unes voltes amb el tomàquet i l'all ja sofreixits.
4.El pollastre deu estar ja fregit rere ½ hora i abans de que s'acabi de sofreixir l'arròs amb el tomàquet i l'all, li incloguem la resta. Això es el pollastre ja bullit amb l'aigua (el pollastre deu portar al menys sis gots de caldo abans de bullir-lo) ; després s'inclouen les carxofes i el pebrot ; el suc de mitja llimona ; una mica de pebrot, una mica de julivert, farigola, romaní, el bri de safrà picada i sal.
5.Ja tenim tot en la paella. Al principi foc fort, a mitat de cocció es baixa a mig foc i rere uns 20 minuts en total (mes cinc minuts de repòs) ja deu estar llesta per servir.

1h

Notes

En cas de no tenir safrà també es pot fer servir colorant.

Per


Recepta de cuina de Paella espanyola

Paella de carn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1337 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: