Paella espanyola

Ingredients

  • 600 grans d'arròs
  • ½ de pollo trocejat
  • 2 carxofes
  • 2 pebrots rojos mitjans
  • 2 tomàquets madurs
  • Pebrot mòlts
  • Un dent d'all
  • Julivert
  • 1 bri de safrà
  • Oli d'oliva (¼ de litre)
  • ½ llimona
  • Branquetes de romaní i farigola
  • Sal

4-6 racions

Utensilis

1 caçola gran.
2 caçoles mitjanes.
1 cullera per remenar l'arròs

Elaboració

1.Es fregeix el pollastre amb oli. Una vegada fregit es possa a bullir amb 8 gots d'aigua.
2.Es sofreixen les carxofes i el pebrot, es separen a part per altra costat i es sofreixen el tomàquet i l'all
3.Es tira l'arròs i se li don unes voltes amb el tomàquet i l'all ja sofreixits.
4.El pollastre deu estar ja fregit rere ½ hora i abans de que s'acabi de sofreixir l'arròs amb el tomàquet i l'all, li incloguem la resta. Això es el pollastre ja bullit amb l'aigua (el pollastre deu portar al menys sis gots de caldo abans de bullir-lo) ; després s'inclouen les carxofes i el pebrot ; el suc de mitja llimona ; una mica de pebrot, una mica de julivert, farigola, romaní, el bri de safrà picada i sal.
5.Ja tenim tot en la paella. Al principi foc fort, a mitat de cocció es baixa a mig foc i rere uns 20 minuts en total (mes cinc minuts de repòs) ja deu estar llesta per servir.

1h

Notes

En cas de no tenir safrà també es pot fer servir colorant.

Per


Recepta de cuina de Paella espanyola

Paella de carn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1390 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: