Tiramisú al cafè

Ingredients

  • 4 rovells d’ou.
  • 125 g de sucre.
  • 500 g de formatge mascarpone.
  • 3 cues de gelatina.
  • 125 g de nata semimuntada sense sucre.
  • Cafè.
  • Cacau en pols.
  • Bescuits.

Elaboració

Munteu els rovells amb la batedora.
Afegiu-hi el sucre a punt de bola amb la gelatina. Continueu muntant fins que es refredi.
Afegiu-hi el formatge mascarpone i la nata semi-muntada.
Aneu alternant capes de tiramisú amb bescuits sucats amb cafè.
Finalment, empolvoreu pel damunt amb cacau en pols.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Flora Martinez diu:
Quin tipo de formatge es el mascarpone?
Com es el sucre a punt de bola?

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: