Pastís de formatge fresc

Ingredients

  • 100 gr. De mantega
  • 125 gr. De sucre
  • Una branca de vainilla
  • 3 ous la ratlladura fina de la pell de ½ llimona
  • 50 gr. De farina de blat
  • 500 gr. De formatge fresc tipus Quark
  • (Si us agrada trobar-hi rostes, 50 gr. De panses sense pinyol)
  • Paper de forn per folrar el motlle

7 racions

Elaboració

1.Mesclar la mantega tova, com una pomada, amb el sucre i la polpa negra de l'interior de la branca de vainilla.
2.Afegir-hi els ous (que els tindrem a la temperatura ambient) i la ratlladura fina de mitja llimona.
3.Afegir-hi la farina passada pel sedàs.
4.I per últim afegir a la mescla de formatge fresc (i les panses si heu decidit posar-n'hi). Hi de quedar com una mescla molt fina, homogènia i lligada.
5.Abocar-ho a un motlle rodó, d'uns 20 o 25 cm. De diàmetre, folrat amb paper de forn.
6.Ha de coure durant 2 hores a 100º. Atenció amb la temperatura del forn, és la clau perquè us quedi un pastís amb textura tendra gràcies a la cocciò suau dels 100º del forn.

2h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3447 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: