Arrebossat de seitan i ceba amb fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llesques de seitan
  • 2 ous
  • 1/2 ceba
  • Ametlles torrades
  • Avellanes torrades
  • Nous
  • Pinyons
  • 1 cullerada sopera de farina d'arrebossar
  • Alfàbrega
  • Comí
  • Pebre
  • Oli

2 racions

Utensilis

Paella
Pinces per girar les llesques i les rodanxes.

Elaboració

Es piquen en un morter els fruits secs, 3 o 4 de cada fruit sec.
s'afegeix una cullerada ben plena de farina d'arrebossar, el pebre, la alfàbrega, el comí, i d'acabar de remenar bé.
Es trenquen els ous i es baten amb la picada en un plat, fins aconseguir una massa homogènia.
Es pela la ceba i es talla en rodanxes fines 2 o 3 rodanxes per persona.
Es talla el seitan en llesques fines, 2 llesques per persona.
Es empastifen bé les rodanxes de ceba amb la pasta i es fregeixen amb poc oli en una paella (per que la ceba es faci bé la cobertura ha de quedar una miqueta torrada).
Es empastifen bé les llesques de seitan i també es passen una mica per la paella.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb pastanaga o rabe ratllat i regat amb un rajolí d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepte David, felicitats.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!