Solomillo de ternera brasa con guarnición

Categoria:
Típica de: Espanya → cualquiera
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4/solomillos de ternera,2/berenjenas,1/pimiento rojo
  • Patata panadera,sal gorda,y aceite de oliva

4 racions

Utensilis

parrilla,pinzas y freidora

Elaboració

Untamos el solomillo bien con aceite de oliva
y lo ponemos ala parilla cocinarlo al gusto
cortamos la berenjena en laminas alo largo y
las ponemos ala parrilla tmbien.
Freimos las patatas panaderas y el pimiento
una bez cocinado le aremos una cama con la berenjena
y colocamos la demas guarnición al gusto y por ultimo
añadimos un poco de sal gorda al solomillo

15min

Notes

yo le puse dos tipos de patatas por que hera gusto del cliente
pero se le puede poner otra verdura de tiempo


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

594 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: