Bunyols de carbassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Oli
  • Carbassa
  • Farina
  • 2 ous
  • 1 llimona
  • Crema de llet
  • Canyella
  • Sucre

4 racions

Elaboració

La carbassa bullida ben escorreguda.
En un vol es posa la carbassa,2ous,1tassa de crema de llet,1llimona rallada,i la farina que convingui perquè la pasta 'quedi espessa i molt ben remenat.
En una paella es pose oli ,quan esta calent.
Em una cullera es va posant poc a poc la pasta fins que estan ben cuits pels dos costats.
Es treuen, i posen al damunt un paper absorbent.
Després els posem amb una plàtera i empolvorem una mica de canyel
la i sucre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: