Bunyols de vent

Ingredients

  • 250 ml d'aigua.
  • 125 g mantequilla
  • Un polsim de sal
  • 40 g de sucre
  • Mig sobre de llevadura(química) Royal
  • 150 g de farina
  • 3 ous
  • Un plat amb sucre per arrebossar els bunyols un cop fets

Elaboració

1- Posar una caçola al foc, afegir l'aigua, la mantequilla, el polsim de sal, la llevadura i els 40 gr de sucre.
2-Quan quedi una massa uniforme retirar del foc i deixar la massa dins la caçola uns 2 min. Afegir tota la farina de cop i remenar bé.
3-Ficar un altre cop al foc ( baixa intensitat) fins que es vegi que la massa no s'enganxa a les parets.
4-Tornar a treure del foc i deixar reposar 5 min.
5- Afegir els ous de un en un, fins que quedi una massa ni molt espessa ni mol líquida.
6-A una paella si afegeix uns 3 dits d'oli (preferiblement de girasol, però no és important) a una temperatura mitjana (si es molt alta es faran per fora i quedaran crus per dins i si es molt baixa agafaran molt d'oli) per tan una Tº a meitat de flama.
7- Amb l'ajuda de dos culleres, intentar fer una bola petita de la massa i deixar a l'oli uns 3, 4 min , es treurà quan estiguin bastant daurats.
8- Un cop trets de l'oli es ficaran ràpidament damunt d'un plat amb sucre perquè absorbeixin el sucre i se li tirarà una mica per damunt i llestos!
Amb aquesta recepta surten uns 40 o 50 bunyols.
Una delícia!

30min


Recepta de cuina de Bunyols de vent
Recepta de cuina de Bunyols de vent

Massa

Recepta de cuina de Bunyols de vent

Ingredients

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: