Mousse de platano

Ingredients

  • 4 o 5 platanos maduros
  • 1 l crema de lleche
  • 200 gramos de azucar
  • 8 hojas de gelatina (cua de peix)

6 racions

Elaboració

Pelar los plátanos y sacad los hilos. En una cazuela poner la crema de leche, los plátanos y el azúcar al fuego hasta que hierva. Aparte pondremos las 8 hojas de gelatina en un recipiente con agua fría una por una unos 10 m. en remojo. Una vez aya hervido retirar del fuego y pasar el minipimer hasta que quede bien triturado y ir añadiendo las hojas de gelatina una a una, vaciar el contenido en un recipiente de plástico o aluminio y dejarlo reposar en la nevera 24 h.

20min

Notes

Para sacar el mousse del recipiente si es de aluminio calentarlo un poco en el fuego y ponerlo en un plato.Se puede decorar con nata montada o quemar con azúcar como la crema catalana.Bon apetit... espero que os guste.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: