Pastis de Verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 gr. de formatge emmental
  • 150 gr. de pernil dolç
  • 150 gr. de pebrot vermell
  • 150 gr. de pebrot verd
  • 100 gr. de ceba
  • 150 gr. de carbassó
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 pessic de pebre negre
  • 4 ous
  • 100 gr. d'oli d'oliva
  • 160 gr. de farina d'espelta
  • 1 culleradeta de llevat Royal

6 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200 º.
Primer ratllem el formatge Reservem en un plat.
Piquem el pernil dolç. Reservem en un bol gran.
Rentem la verdura i la tallem a trossets petits (no traiem la pell del carabassó) una cullereta de sal i un pessic de pebre negre i ho ajuntem amb el pernil dolç.
En un bol posem els ous i l'oli. Remenem. Afegim la farina, el llevat i 70 gr. del formatge ratllat reservat. Barregem
Incorporem les verdures i el pernil reservats i barregem una mica mes fins que quedi tot ben incorporat
Greixem un motlle o safata de forn (de 38 × 25 cm. Aprox.) Amb una mica d'oli, tirem la barreja i la estenem per tot el motlle uniformement.
Empolvorem la resta del formatge ratllat reservat (els 80 gr. restants) i posem al forn durant 20-25 minuts, a 200 º.
Deixem que es refredi una mica, desemmotllem i servim.

30min

Notes

En 1/2 hora està feta i es pot prendre tant freda com tèbia. Jo li afegeixo pernil dolç, però es pot fer amb tonyina, bacó, pernil serrà, xoriço, anxoves, etc ..


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: