Xato de Vilanova

Ingredients

  • Una escarola gran
  • Una llauna de tonyina
  • 10 seitons en vinagre
  • 10 anxoves de l'escala
  • 150 grm de olives arbequines
  • 150 grm de olives negras
  • 150 grm de bacalla escaixat i desalat
  • 3 cullers del meu romesco multifuncio

5 racions

Elaboració

Rentem la escarola i em unas tisoras la fem petita ,la posem en un bol gran junt amb la tonyina esmicolada, el bacalla i el romesco , remenem una estona, seguidament o posem en una plata i afegim per sobre les olives els seitons i las anxovas, partidas o no ,a punt per servir

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: